Kreativni kutak

1. Predstavite nam se u nekoliko rečenica. Moje ime je Sanja i prije svega sam mama dvjema djevojčicama. Po struci sam dipl. modni dizajner i oduvijek veliki zaljubljenik u šivanje i lijepe tkanine. 2. Kada

1. Predstavite nam se u nekoliko rečenica.

Moje ime je Sanja i prije svega sam mama dvjema djevojčicama. Po struci sam dipl. modni dizajner i oduvijek veliki zaljubljenik u šivanje i lijepe tkanine.

2. Kada ste i kako otkrili svijet platnenih pelena?

Već u prvoj trudnoći čula sam za platnene pelene i to mi je odmah bilo nešto normalno što želim koristiti i za svoje dijete.

3. Kada ste se započeli baviti šivanjem pelena?

Platnene pelene prvo sam sašila za svoju drugu djevojčicu, koja je ujedno bila i glavni model, a tim poslom sam sa počela baviti 2014. godine.

4. Što Vas najviše veseli i motivira u poslu?

U poslu me najviše motiviraju zadovoljni kupci, tj. zadovoljne bebe 🙂 i činjenica da ujedno činimo dobro i za naš planet.

5. Koji su Vam najveći poslovni izazovi?

Najveći poslovni izazovi su mi stvaranje novih proizvoda i organiziranje svih vidova posla (društvene mreže, promocija, sajmovi, webshop itd.).

6. Na temelju onog što Vam mame pričaju, koji su najčešći problemi na koje nailaze vezano za platnene pelene?

Najčešće mi se javljaju mame sa uvodom „moje dijete je najveći popišanac…“, ali za sve ima rješenja, tu su materijali od prirodnih vlakana poput bambusa i konoplje koji zaista mogu puno upiti.

7. Za one koji se još nisu susreli s Vašim brendom, možete li nam reći nešto više o asortimanu Vaših proizvoda?

Brand KK fabric & creations, tj. „Kreativni kutak pelene“  u ponudi ima klasične platnene pelene, zaštitne gaće (covere) po veličinama, AI2 i AIO pelene. Tu su također i svi srodni platneni proizvodi: krpice brisalice, nepromočive podloge, wetbagovi za pelene, platneni ženski ulošci, jastučići za dojenje, torbe za mame itd. Najbitniji od svega su nam materijali sa kojim radimo i gledamo da sve ima eko-tex oznaku, kao i oznaku organskog materijala.

8. Na koji ste proizvod najponosniji?

Volimo sve proizvode, a najtraženije su uvijek AI2 pelene i klasične moderne platnene pelene.

9. Koja je Vaša poruka mladim mamama koje tek razmišljaju o korištenju platnenih pelena?

Korištenje platnenih pelena može biti samo pozitivno: do bebine kože su prirodni materijali, koža diše, dijete se nesputano kreće, platnene pelene su u konačnici i isplativije i ne zagađuju okoliš poput jednokratnih za koje treba min.500 i više godina da se razgrade.


Sanja Brusan
www.brusandesign.hr
www.facebook.com/kreativni.kutak.pelene/
w.instagram.com/kk.fabrics.and.creations

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *