Knofek

1. Predstavite nam se u nekoliko rečenica. Moje ime je Mirela, mama sam jedne djevojčice koja je glavni krivac za sve moje šarenilo. Odjevni sam tehničar i u svijetu krpica sam od kad znam za

1. Predstavite nam se u nekoliko rečenica.

Moje ime je Mirela, mama sam jedne djevojčice koja je glavni krivac za sve moje šarenilo. Odjevni sam tehničar i u svijetu krpica sam od kad znam za sebe.

2. Kada ste i kako otkrili svijet platnenih pelena?

Platnene pelene sam gledala i zamišljala kao bih ja to napravila puuuno prije nego sam postala mama. Ozbiljniji, konkretniji pothvat zvan izrada platnenih pelena krenuo je ubrzo nakon što sam saznala da stiže mala guza.

3. Kada ste se započeli baviti šivanjem pelena?

Krajem 2011 ispod moje mašine izašle su prve pelenice, tada probne newbornice za moju malu damicu. Kako je ona rasla tako sam prilagođavala i osmišljavala, dorađivala modele pelena i ostalih pratećih sitnica.

4. Što Vas najviše veseli i motivira u poslu?

U poslu me najviše motivira mogućnost personaliziranja svakog proizvoda, naime serijska proizvodnja nije moja furka ;-). Vesele me šarene guze, zadovoljni roditelji malih guza koji mi se vraćaju, za sebe i kada trebaju idealan poklon.

5. Koji su Vam najveći poslovni izazovi?

Najveći poslovni izazovi su mi osmišljavanje / izrada novih stvarčica te približavanje jednostavnosti pelena osobama koje ih smatraju teškom mukom.

6. Na temelju onog što Vam mame pričaju, koji su najčešći problemi na koje nailaze vezano za platnene pelene?

Javljaju mi se s pitanjima, nedoumicama, što, kada, gdje. Koliko je komplicirano, koja su pravila korištenja. Što napraviti ako im pelena ne stoji/ drži onako kako su im rekli itd… Svaka beba je unikat pa tako niti dvjema bebama ne mora pasati isto.

7. Za one koji se još nisu susreli s Vašim brendom, možete li nam reći nešto više o asortimanu Vaših proizvoda?

Knofek u ponudi ima mpp, zaštitne gaćice, krpice, slinčeke, podloške za kolica i hranilice rađene po mjeri, proizvode za žene (nije nužno da su mame), itd . Asortiman je širok s obzirom da nam male guze postaju mali veliki klinci, a u kontaktu sam s mamama, tako da mi mame i klinci daju dosta ideja koje se trudim provesti u djelo.

8. Na koji ste proizvod najponosniji?

Nema proizvoda na koji sam najponosnija, svaki koji je drugačiji, jedinstven, te je moj poseban ponos. Najprodavaniji proizvod se mijenja sa sezonom i trendovima u svijetu.
Slinčeki nekako iskaču s obzirom da imamo 5 modela u ponudi , za razne situacije i prilike.

9. Koja je Vaša poruka mladim mamama koje tek razmišljaju o korištenju platnenih pelena?

Platnene pelene nisu SF, zdrave su za bebu, prirodne, ne zagađuju okoliš, isplative su. Bebina koža diše, prije se skidaju iz pelena.


Mirela Stajčić
www.knofek.hr
www.facebook.com/knofek
www.instagram.com/mirelastajcic/

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *