3 razloga zašto ne propuštati sajmove

Sajmovi su idealna prilika sve vidjeti uživo, dobiti odgovore na brojna pitanja koja vam se motaju po glavi i pritom uštedjeti i ostvariti popuste

Blog Platnene pelene - Post 3 razloga zašto ne propuštati sajmove -fotografija s Dana beba, djece i trudnica - Westgate studeni 2019

U zadnje se vrijeme sve češće organiziraju različiti sajmovi domaćih proizvoda, rukotvorina i to više ne samo u većim gradovima, već na raznim lokacijama diljem zemlje. Na tim sajmovima moći ćete se susresti s domaćim proizvođačima odjeće, igračaka, prehrambenih proizvoda, platnenih pelena i ostalih nezaobilaznih proizvoda za malene i one nešto starije i veće.

Postoje i specijalizirani sajmovi koji su posvećeni isključivo bebama i djeci, kao što su npr. Dani beba, djece i trudnica i Sretno dijete. Takve sajmove nastojte ne propuštati. U nastavku navodim neke od ključnih razloga zbog kojih se ovi sajmovi trebaju naći u vašem kalendaru.

1. Možete sve uživo vidjeti, dodirnuti i isprobati

Mame koje su nove u svijetu platnenih pelena često postavljaju pitanje gdje mogu uživo vidjeti pelene. Nažalost, za sada ne postoji specijalizirana trgovina koja bi prodavala različite vrste platnenih pelena i njima srodnih proizvoda. Neki od proizvođača imaju svoje trgovine, drugi svoje proizvode prodaju u nekim lokalnim trgovinama, treći organiziraju “kavice s mamama” na kojima svima zainteresiranima prezentiraju platnene pelene,…

Dakle, za sada jedino sajmovi na jednom mjestu okupljaju najviše naših domaćih proizvođača platnenih pelena, ali i prodavača koje se bave uvozom i prodajom stranih platnenih pelene. Ovo je jedinstvena prilika uživo sve vidjeti, ispipati, procijeniti što bi vama i vašoj bebi najbolje odgovaralo.

2. Možete upoznati proizvođače platnenih pelena i pitati ih sve što vas zanima

Imate previše pitanja, a premalo odgovora kada je riječ o platnenim pelenama? Ne postoji bolje rješenje od razgovora s proizvođačima – nitko vam ne može dati bolji savjet od nekoga tko proizvodi pelene. Raspitajte se o tome koji modeli bi najbolje odgovarali građi vaše bebe, koji materijal bi vam najbolje odgovarao, što bi vam bilo najjednostavnije za primjenu i održavanje i slično.

I sama sam nebrojeno puta iskoristila priliku i “rešetala” ih brojnim pitanjima i ono što vam mogu reći je da se radi o ženama koje ne samo da imaju zlatne ruke, nego su i tako drage, susretljive i spremne vam pomoći i izaći u susret.

Oni koji su već iskusni u svijetu platnenih pelena također trebaju navratiti na sajmove – oni su idealna prilika za prošetati, vidjeti što ima novog te se počastiti i upotpuniti svoju šarenu kolekciju.

3. Možete uštedjeti i iskoristiti sajamske popuste

Kao šećer na kraju dolaze i sajamski popusti. Ako planirate kupovati više toga ili neke veće i skuplje stvari, svaki vam je popust dobrodošao. Pri odlasku sa sajma veselit ćete se ne samo kupljenim stvarčicama, već i iznosu novca koju ste uspjeli uštedjeti.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *